Pretraga sajta
 
 
Naslovna strana
Skinite naš najnoviji katalog proizvoda i lovni informator sa cenovnikom i lovnim kalendarom.

O nama

Organizujemo lov u lovištima širom Srbije, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Uz naše višegodišnje iskustvo i izvanredne prirodne lepote ovih krajeva, garantujemo nezaboravan lovački doživljaj.

Već tradicionalno, iz godine u godinu, organizujemo lov za goste i partnere iz cele Evrope. Njihova iskustva i trofeji divljači su naša najbolja preporuka.

Naša ponuda za organizaciju lova je svake godine bogatija i za lovišta u Spaniji, Rusiji i Africi, gde se stiču nova i drugačija lovačka iskustva.

Zastupnici smo vodećih proizvođača lovačke opreme.

Spoj tradicije i vrhunske tehnike, pouzdanost, kvalitet i stalne inovacije garantuju imena Kahles, Schmidt & Bender, Leica, Minox, Baron, Le Chameau, Leo Kohler, Niggeloh, Mak, Alpenheat, Glengarnock.

Nudimo optičke nišane i montaže, dvoglede, odeću i obuću, kao i kompletnu lovačku opremu, uz najbolji odnos cena i kvaliteta.

Ukratko o brendovima koje zastupamo:

KAHLES iz Beča, najstariji proizvoÄ‘ač optičkih nišana u svetu osnovan 1898 god. Kvalitet Kahlesove optike je veoma dobro poznat našim lovcima. Modeli Helia C su dokazani i važe godinama kao najpouzdanija optika na tržištu. Modeli najnovije generacije multizero mogu se naštelovati za precizno pucanje na pet izabranih distanci.

SCHMIDT BENDER iz Nemačke, poznati proizvoÄ‘ač optičkih nišana, specijalista sa dva imena.

MINOX – legendarna preciznost i jedinstvene inovacije. Optika Minox omogućuje da udaljeni objekti izgledaju gotovo tako blizu, kao da ih možete dodirnuti. Dvogledi Minox omogućuju Vam da Vaš motiv uvek držite u očima. Ovi proizvodi imaju najbolji odnos kvalitet/cena.

Naš savet je: Ne kupujte nepoznatu i jeftinu optiku koja kada dva puta pokisne počinje da Vam diže pritisak.

FRIEDRICH MEYER iz Nemačke, proizvođač originalnih Hubertus i Buttolo vabilica. U svojoj paleti proizvoda ovaj proizvođač je nedavno proizveo i pustio u prodaju popularnu vabilicu za divlje svinje, koja je u kratkom vremenu dobro prihvaćena od lovaca.

VICTORIA iz Italije je vodeći evropski proizvoÄ‘ač inkubatora za piliće. Proizvodi ovog proizvoÄ‘ača nalaze se već 40 godina u fazanerijama širom Srbije. Proizvodni program obuhvata inkubatore kapaciteta od 50 pilića za domaćinstva pa do 20.000 pilića u turnusu namenjenih velikim proizvoÄ‘ačima.

BARON Country Collection - Bilo gde da putujete, Baron simbolizuje originalnu filozofiju po kojoj je jedan brend postao prepoznatljiv – funkcionalnost, vanvremenska barijera klasičnog dizajna i vrhunski kvalitet.Ove atraktivne lovačke i putničke torbe su ojačane prirodno tretiranom kožom. U okviru iste klase postoji alternativa sa grubim vodonepropustljivim platnom, ukrašenim sa voskiranom kožom.Ističući prirodnu lepotu i dugotrajnost materijala, Baron Country Collection nudi najfinije torbe koje možete nositi. Sve to sa osećajem neprevaziÄ‘enog ličnog komfora i stila.Ovo je prirodan izbor za svakoga ko uživa u dobrom danu izvan kuće.

Le Chameau - Francuska firma koja ne proizvodi obične gumenjake. Svaki par čizama ručno pravi jedan radnik, koji da bi dobio posao mora da prođe devetomesečnu obuku.U normalnim okolnostima ove čizme mogu trajati bukvalno decenijama.One se u aristokratskim lovačkim krugovima smatraju podjednakim statusnim simbolom kao i sačmara pravljena po meri.Pored čizama ova firma proizvodi i vrhunsku lovačku konfekciju.

LEO Köhler - lovačke pantalone, kao i proizvode drugih renomiranih svetskih proizvoÄ‘ača.

ALPENHEAT– Sačuvajte Vašu prostatu i zdravlje putem novih Alpenheat artikala. Ulošci za stopala Vam garantuju uvek tople noge, a grejači u predelu leÄ‘a omogućavaju toplinu pri veoma niskim temperaturama.

MAK – vrhunske montaže za optičke nišane. Od 2011. godine zastupamo ovu nemačku kompaniju. Kompletan asortiman i sve potrebne detalje možete pogledati direktno na sajtu ovog proizvoÄ‘ača http://www.mak.ag/katalog/.

Pored brendova čiji smo zastupnici, u ponudi takođe imamo proizvode sledećih renomiranih firmi:

NIGGELOH - Ekskluzivna lovačka galanterija

LEICA iz Nemačke, jedan od najpoznatijih proizvođača dvogleda u svetu, koja je prva proizvela dvogled, poznat pod nazivom Geovid kojim možete posmatrati divljač i prirodu i istovremeno meriti distancu.

Kompletan program opreme za lov možete poručiti putem naše Internet prodavnice, u direktnom kontaktu mailom ili telefonom kao i posetom našem izložbenom salonu u Ulici Ruže Jovanović broj 15 u Beogradu.

Vaš Trofej tim

Copyright Trofej d.o.o. 2013. Sva prava zadržana.
Ruže Jovanović 15, 11000 Beograd; Tel. +381 11 2862-037+381 11 2862-037